Før du køber en UV-lampe til indendørs desinfektion, skal du først forstå disse punkter

2020-10-15

Ud over 75% alkohol og forskellige desinfektionsmidler er der faktisk en god desinfektionsmetode, der bruger ultraviolet lys til desinfektion. Selvfølgelig, som masker og desinfektionsmidler,UV-lamperer også knappe produkter. Det er svært at købe dem på kort tid. Men dets okay. Før det skal alle være opmærksomme på de ting, der skal være opmærksomme på, når man bruger UV-steriliseringslamper.

 

Det vigtigste funktionsprincip for den ultraviolette lampe er at bruge de frigivne ultraviolette stråler til at inaktivere bakterier og vira for at opnå effekten af ​​sterilisering og desinfektion. Hvad angår det specifikke funktionsprincip for den ultraviolette lampe, vil den ultraviolette lampes lyskilde blive nævnt. På nuværende tidspunkt er der hovedsagelig to lyskilder: gasudladning lyskilde og solid-state lyskilde.

UV-lampe 

Den mest almindeligeUV-lampes vi kan købe er gasudladning lyskilder, hovedsageligt lavtryks kviksølvlamper. Dets funktionsprincip er det samme som en fluorescerende lampe, bortset fra at kviksølvdampen i lamperøret genererer ultraviolette stråler ved at aktivere kviksølvatomer i røret. Lavtrykskviksølvdamp producerer generelt hovedsageligt 254 nanometer UVC ultraviolette stråler og 185 nanometer UVD ultraviolette stråler.

 

Efter at have talt om desinfektionsprincippet for den ultraviolette lampe, vil vi overveje det specifikke valg næste. Generelt set er 1 kubikmeterUV-lampebør ikke være mindre end 1,5 W. Hvis man antager, at dit soveværelse er 20 kvadratmeter og gulvhøjden er 3 meter, kan en simpel beregning ifølge denne beregning vide, at du skal konfigurere et 40W ultraviolet lys til dit soveværelse.

 

En anden ting at bemærke er rørets materiale. På nuværende tidspunkt er der to hovedglasmaterialer til kviksølvlamper med lavt tryk på markedet: kvartsglas og højborglas. Transmittansen og strålingen af ​​kvartsglas er højere end for højborglas. Indtrængningsevnen for kortbølgede ultraviolette stråler er ekstremt svag, så sørg for at vælge kvartsglas.

  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy